11 maj 2014

Hofstone..

..bjöd upp till soulafton på Mornington Live i torsdags. 
Väl värt ett besök. Har varit lite nyfiken på stället under våren, men fram tills nu hade det inte blivit av med någon visit tyvärr. 


Det visade sig vara ett trevligt ställe med ett "hopplöst" rött ljus :) Men det kan ju kanske vara lite kul med röda bilder som omväxling här i bloggen.


Hofstone himself, aka Anders von HofstenI mitt tycke en trevlig soulkväll med en bra blandning mellan Hofstone´s eget material och "gamla godingar".Med sig under kvällen hade han Thobias Gabrielsson på bas och....Niklas Gabrielsson på trummor.
 Den sist nämnda kanske är lite mer känd under namnet Niklas Lind, då han gör lite mer "jazzpop". Riktigt skön musik om jag får säga vad jag tycker. Vi fick inte höra några av hans egna alster under kvällen så jag får försöka att hålla ögonen öppna efter en "ren" Niklas Lind spelning istället. Älskar den typen av musik som gamla Monica Zetterlund låtar. Dessutom får den sortens låtar mig alltid att undra över om det var rätt att lägga klarinetten på hyllan när jag gjorde det?...


Insåg under kvällen att jag måste försöka att ta mig en allvarlig fundering över hur jag bäst fotar i sånt här ljus...

Njut dagen!!
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar