9 juli 2013

3:e dagen på Putte i Parken..

..inledde jag även idag med lite P3 session och Kitty Jutbring.


Programmet gästades av den strålande bra Britta Persson Hoppas att fler upptäcker och förstår hennes storhet! En liten stund med Pugh Rogefeldt hanns också med.


Sedan inleddes kvällen med Karlstadbandet Ruins spelning. Ska bli väldigt spännande att se hur framtiden utvecklar sig för dem. 


Lune bjöd på en mystisk och väldigt annorlunda stund.. Förstod nog inte riktigt meningen med kringarrangemanget.


Hästpojken bjöd däremot på en vanlig traditionell musikshow.
 Enligt mig nästan lika bra som i Arvika för några år sedan :) Då var de en ny bekantskap för mig, en bekantskap som sedan har blivit varaktig.Looptroop rockers är också gamla bekanta till mig :) De har följt mig under många år nu och jag hoppas att de följer med mig i många år till.

En spelning som jag hade höga förväntningar på var den med Lorentz och Sakarias. Tyvärr blev det inte riktigt så fantastiskt som jag trodde det skulle bli. Men jag kommer definitivt att fortsätta att lyssna på dem, för musiken är det inget fel på ;)
Desto mer fart var det under The Sounds spelning.Kluven till det här med cigaretter... Men just här var det iaf en passande accessoar :)

Mycket Maja Ivarsson blev det. Klart roligaste bandet att fota hittills på årets Putte :)


Avslutningen på dag 3 tillhörde Håkan Hellström
Alltid lika säker att se live :)  Har du chansen att se honom live gör det! Oavsett vad du tycker om honom för övrigt.
Själv ändrade jag åsikt om honom efter att ha sett honom på Arvikafestivalen:) 
Festivalens snyggaste gura? ;)


Å där på scenen, tillsammans med Håkan, dök en gammal bekant upp! Ni som kikat i bloggen tidigare kanske känner igen honom. Mattias Hellberg!
Kul!!

Nu ska jag strax ta tag i de sista bilderna från Putte. Men håll ut det är semestertider och strålande sol utomhus... Finns ett liv utanför datorn och bildfixandet också! ;)

Njut dagen!!
/A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar