13 juli 2013

Finaldagen på Putte i Parken..

..bjöd för min del, inte på lika hektiskt schema som tidigare dagar. 
  Så för att fylla ut lite här så blir det därför många bilder av mina favoriter från dagen :)


Inledde med att lyssna en stund på Ulf Lundell. Eftersom jag sett honom runt 15-talet gånger tidigare kände jag att jag inte var tvungen att stå vid scenen och se hela showen denna gång. 


Glädjande att se att han hade med sig sin gamle trotjänare Janne Bark även på denna turné:)


Sen kom han, Oskar Linnros! Jag har gillat hans musik sedan Snooktiden men aldrig lyckats se honom live tidigare. Gillade det jag såg ;)Å där lyckades jag även att fånga ett av hans tyvärr sparsamt använda leenden :)
Den här tjejen, som jag tror heter Seinabo Sey, vill jag höra mer av! Grym röst! Första gången jag såg/hörde  henne och la märke till henne var när hon var med under Maskinens framträdande någon dag tidigare.. Men nu ska jag lyssna in mig mer på henne ;)

Jag älskar när jag upptäcker bra musik som är ny för mig!! <3 Inte alltid det måste vara sprillans nytt utan det kan lika gärna vara något gammalt som inte kommit i min väg tidigare ;)


Ett band som jag däremot har lyssnat på sedan en lång tid är Shout out louds. Nu skulle jag få se dem också live för första gången. Härligt!Amanda Jenssens framträdande hade jag höga förväntningar på. Jag har sett henne förut och då bjöd hon på något både för ögat (dvs kameran i mitt fall) och för örat. Blev inte besviken den här gången heller :) 
Smile!! :)


Sen var det bara avslutningsakten kvar. Personligen hade jag önskat att det varit tex Prince eller Tallest man on earth som genomfört det för att behålla den go´a stämningen kvällen ut.


Men vi bjöds i alla fall på tryck och fyrverkerier av tyska Scooter


4 dagar fullspäckade med bra livemusik, med lite jobb mellan spelningar, var sedan till ända. 
När man vaknade på söndagen kändes det onekligen lite tomt.. och tyst ;) Men det var nästan så att man fortfarande kunde känna basen slå i bröstet..;)

Njut dagen!
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar